Sexualitet – en tillgänglighetsfråga

Ett forskningsprojekt om rätten till sexualitet och sexuell hälsa i ett otillgängligt samhälle

Enkät om sexuell hälsa

En ljushyad hand fyller i en fråga med en svart tuschpenna. Det syns tre alternativ: en glad, en neutral och en ledsen smiley. Personen har satt en bock i rutan bredvid den neutrala smileyn.
Syntolkning: En ljushyad hand fyller i en fråga med en svart tuschpenna. Det syns tre alternativ: en glad, en neutral och en ledsen smiley. Personen har satt en bock i rutan bredvid den neutrala smileyn. Klicka på bilden för att komma till bildens källa.

Efter ett längre uppehåll i projektet har jag nyligen kommit igång igen med att intervjua de sista deltagarna. Jag söker just nu framför allt döva eller personer med hörselnedsättning/hörselskada, då denna grupp hittills är dåligt representerad bland de drygt 40 deltagarna (läs mer här).

Under tiden har RFSU och Funktionsrätt Sverige gjort en hemsida för sitt projekt Min sexualitet – min rätt och samlat in berättelser från enskilda. Jag har också bidragit till deras enkät som nu ligger ute och som alla kan svara på som har en funktionsnedsättning eller kronisk sjukdom: Enkätundersökning. Sista dagen är på söndag den 28:e februari. Bjud gärna in andra du tror skulle vara intresserade!

26 februari, 2021

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *