Sexualitet – en tillgänglighetsfråga

Ett forskningsprojekt om rätten till sexualitet och sexuell hälsa i ett otillgängligt samhälle

Intervju i ILCO-magasinet

Foto av ILCO-tidningens uppslag med min intervju. En porträttbild på mig och rubriken Kartlägger sexuell hälsa hos dem med kronisk sjukdom.
Foto av ILCO-tidningens uppslag med min intervju. En porträttbild på mig och rubriken Kartlägger sexuell hälsa hos dem med kronisk sjukdom.

I våras blev jag intervjuad av medlemstidningen för ILCO – Tarm- uro- och stomiförbundet. I detta nummer 3 av tidningen så var temat sexualitet och det fanns många bra artiklar i den, från vårdpersonals, sexologs, forskares och medlemmars perspektiv. Kan verkligen rekommenderas för den som berörs av frågorna.

Här finns mer information om förbundet och tidningen.

2 november, 2020

Inlägget postades i

ILCO Intervjuer Media

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *