Sexualitet – en tillgänglighetsfråga

Ett forskningsprojekt om rätten till sexualitet och sexuell hälsa i ett otillgängligt samhälle

Webbinarium med våra resultat

I mitt forskningsprojekt har jag ett samarbete med projektet ”Min sexualitet, min rätt” som drivs av RFSU och Funktionsrätt Sverige. Mer information om det projektet på denna länk. Eftersom vi jobbar med samma frågor bestämde vi oss för att anordna ett gemensamt seminarium online (=webbinarium). Där höll vi en gemensam presentation om våra resultat. Det blev glädjande nog välbesökt med nästan 200 deltagare och vi fick många bra frågor i slutet.

Nu finns webbinariet upplagt på YouTube med textning och vi hade även med teckenspråkstolkning: Länk till inspelningen.

16 oktober, 2021

Inlägget postades i

Okategoriserade

En kommentar

  1. Maria Westerlund

    Ett så fantastiskt webbinarium!
    Jag har deltagit i Funktionsrätts undersökning och skulle gärna vilja komma i kontakt m dig och ställa några frågor. Jag är såå otroligt glad att någon forskar och får fram denna fråga på bordet!
    Jag är även med i styrelsen för Riksförbundet Sällsynta Diagnoser.

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *